Overslaan en naar de inhoud gaan

Leiden University Career Zone

Voor werkgevers

Voor werkgevers

Wilt u al in een vroeg stadium in contact komen met potentieel talent? Samen met Career Services kunt u contacten leggen met studenten en jonge alumni van de Universiteit Leiden.

Dit biedt u vele voordelen. U werkt aan uw naamsbekendheid, haalt actuele kennis en een enthousiaste, frisse en kritische blik in huis en bindt potentieel nieuwe medewerkers, voor nu en voor de toekomst. Welke vormen van samenwerking zijn er mogelijk?

Stage/startersbanen/bijbanen/vrijwilligerswerk

Voor het promoten van mogelijkheden voor studenten en starters, kunt u gratis gebruik maken van de Leiden University Job Portal. Vul eenvoudig het formulier in om een vacature te plaatsen. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen over bijvoorbeeld de vorm en de procedures die hierbij horen, neem dan contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl of met een specifieke facultaire Career Service.

Geïnteresseerd in de mogelijkheid om internationale studenten aan te trekken (stage, bijbaan en/of werk) en benieuwd naar regels en procedures? Bekijk vooral eens de informatie op de NL alumni network.

Promotie van uw career event

U kunt uw career event delen met onze studenten via onze gratis career event agenda. Vul eenvoudig het formulier en de rest gaat vanzelf! Heeft u naar aanleiding hiervan vragen, neem dan contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl of met een specifieke facultaire Career Service.

Evenementen & Workshops op de universiteit

Wilt u met uw bedrijf of organisatie een bijdrage leveren aan een evenement zoals een banenmarkt of een workshop rondom arbeidsmarktoriëntatie voor onze studenten? Heeft u vragen over bestaande evenementen of bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Neem hiervoor contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl, met een facultaire Career Service of met een studievereniging.

Contact

Heeft u een andere vraag of verzoek als werkgever? Neem dan vooral contact op met de centrale Career Services via careerservices@sea.leidenuniv.nl of een facultaire Career Service of studievereniging. Op de website voor alumni vindt u meer informatie over (en voor) onze alumni, over onder meer het Mentornetwerk.

Heeft u een andere vraag over samenwerking met de Universiteit Leiden? Hier staat meer informatie: https://www.universiteitleiden.nl/samenwerking/samenwerken-met-ons .