Leiden University Career Zone

buitenland_werken_1.png
LU Career Zone Arbeidsmarkt

App: intercultural awareness en employability

CareerProfessor.works heeft veel informatie die je kunt gebruiken zoals sollicitatietips, social tips en business informatie voor meer dan 40 landen. Het enige dat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot de gedetailleerde informatie van het land of de landen van jouw voorkeur (via de gepersonaliseerde website) is de app te downloaden op je telefoon.

Hoe meer je speelt, hoe moeilijker de game wordt! Heb jij het in je om de digitale CareerProfessor badges binnen te halen en met jouw culturele kennis te pronken op de ranglijst van de universiteit?

Naast de app krijg je toegang tot een gepersonaliseerde website met loopbaangerichte informatie van verschillende landen. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste sectoren op de arbeidsmarkt in Frankrijk? Hoe ziet een cv eruit in Nieuw-Zeeland? Welke stages kun je lopen in Singapore? Met welke culturele verschillen moet ik rekening houden als je solliciteert in Amerika? Benieuwd wat de antwoorden zijn? Speel de app en kom via de website meer te weten over de loopbaan- en carrièremogelijkheden in jouw favoriete land! 

De app is vanaf 1 september 2019 beschikbaar met een beperkt aantal licenties voor het studiejaar 2019 - 2020. Ben je geïnteresseerd, wees er dan snel bij! Stuur een mailtje naar careerservices@sea.leidenuniv.nl en vermeld daarin je naam, studie, studiejaar en geef aan of je een Nederlandse of internationale student bent. Vraag om een verzoek voor de uitnodiging voor de app en wij sturen je de licentie door! 

Career Professor App

CareerProfessor app

CareerProfessor app

Career Professor app - intercultural awareness en employability

LU Career Zone Vacatures

Bekijk de vacaturewebsites, per type functie en per sector.

Vacaturewebsites
GoinGlobal

GoinGlobal

Country career guides, stages, banen, organisatielijsten.

Lees meer..